Zodiile cărora Dumnezeu le-a dat puteri speciale!

Dumnezeu a preferat cateva zodii pentru a-l face cunoscut in lume. Iata care sunt acestea.

Varsator

Pe femeia Varsator, Dumnezeu a inzestrat-o cu puterea de a vedea in viitor. E mereu cu un pas inaintea tuturor, ea fiind cea care da tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas inaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.
Varsatorul este expresia libertatii si independentei, de aceea are nevoie de parteneri care sa-i respecte dorinta de a fi si a face exact ce doreste si il inspira. Nu va putea trai niciodata alaturi de o paersoana care ii ingradeste libertatea sau ii impune un anume tip de comportament.

Daca se afla langa persoana potrivita, daca se simte prieten cu aceasta, atunci va fi constant, sincer si devotat. Daca nu, va fi un razvratit greu de suportat.

Varsatorii par deseori distanti si reci, chiar si cu cele mai dragi persoane din viata lor. Au o anume detasare, care uneori este interpretata drept lipsa de sentimente si chiar de interes.

Aceasta atitudine se datoreaza modului impersonal in care trateaza oamenii , dar si faptului ca, de cele mai multe ori , se lasa animati de proiecte importante si idealuri inalte.
Chiar si cand se casatoresc, Varsatorii privesc relatia conjugala ca pe un parteneriat, sau o prietenie, din care ambii parteneri au de invatat si prin care pot evolua din toate punctele de vedere.

Sigur ca un Scorpion cu emotii intense si tendinta accentuata spre posesivitate, va intelege foarte greu sau deloc, acest principiu de convietuire.

Varsatorul este prea putin preocupat de emotii. El intelectualizeaza si mentalizeaza sentimentele. Prefera conversatiile de calitate, declaratiilor siropoase de dragoste.

Varsatorii sunt poate cei mai buni prieteni din tot zodiacal. Dar ca iubiti, sunt destul de detasati si distanti. Ei sunt mereu gata sa ajute, au un devotament puternic indreptat catre oameni in general, dar nu sunt persoane emotionale, ci mentale.
Fecioara

Femeia Fecioara este ambitioasa si foarte riguroasa. Prin ea, Dumnezeu isi impune cuvantul sau, caci de o Fecioara asculta toata lumea. Are si ea o capacitate extrasenzoriala cu care este inzestrata si prin intermediul careia anticipeaza, ghiceste pur si simplu ceea ce urmeaza sa se intample.

Fecioarele sunt extrem de pretentioase si exigente, de aceea este posibil sa caute destul de mult pana sa gaseasca partenerul perfect (pentru ca trebuie sa fie cu adevarat perfect). Şi in relatiile afective, acestor nativi le place sa serveasca, sa fie de ajutor, astfel ca vor face tot posibilul ca persoanele iubite sa aiba tot ce isi doresc.

Suspicioase si nesigure, au nevoie de multe dovezi de iubire. Totusi, niciodata nu se simt suficient de sigure sau de increzatoare, ceea ce constituie un neajuns semnificativ. Trebuie sa invete sa se bucure de ceea ce au, sa aprecieze si sa renunte la a mai cauta nod in papura, daca vor sa fie fericite si sa se bucure de armonie in dragoste.

Desi sunt foarte sensibile, nu prea se pricep sa-si manifeste iubirea verbal, nu sunt adeptele dulcegariilor, ci sunt de parere ca dragostea ar trebui exprimata prin gesturi practice, concrete.

Cand iubesc, sunt foarte devotate. Totusi, ar trebui sa invete sa se relaxeze si poate sa fie mai calde.

Uneori, acesti nativi pot fi atat de critici şi cicălitori, incat rănesc iremediabil persoanele dragi, indepartandandu-le. Aceasta ar fi una dintre lecţiile lor, să inveţe sa accepte lucrurile şi oamenii aşa cum sunt şi să renunţe din cand in cand la perfecţionismul dus la extrem. Altfel, nu vor reusi sa fie cu adevărat fericiţi niciodată, ci vor găsi intotdeauna un cusur in toate, care le va umbri bucuria şi liniştea.
Pesti

E sensibila si empatica, dispusa mereu sa se sacrifice pentru binele celorlalti. E un fel de intruchipare feminina a Mantuitorului. Femeia Pesti este sensibila si emotiva, ceea ce o ajuta sa citeasca dincolo de cuvinte si de fapte.

Pestii generosi, sensibili, altruisti si iubitori, cauta sa priveasca esenta fiintei si nu suprafata. Ei au nevoie de o iubire profunda, romantica, misterioasa. De aceea, pot suferi foarte usor, cand nu li se satisfac aceste nevoi sau cand realitatea nu corespunde intru totul cu idealurile lor.

Fiind foarte romantici, au nevoie de parteneri pe masura, care sa le asculte dizertatiile poetice si sa guste momentele in doi, departe de zgomotul lumii.

Impresionabili, Pestii se lasa miscati de orice poveste de dragoste lacrimogena si de drame in general.

Deseori pot fi folositi de altii sau abuzati emotional. De aceea, ar fi bine sa fie mai atenti la felul in care isi aleg prietenii sau la interesele oamenilor cu care vin in contact.

in momentul in care ajung sa se indragosteasca, profund si sincer, pot construi un camin armonios, spre care-si vor canaliza intreaga energie si dragoste. Se vor dedica in permanenta nevoilor celor dragi. Numai ca tind de foarte multe ori, sa devina dependenti de cei de langa ei, pentru ca nu se pricep prea bine sa ia decizii ferme si sa-si exprime vointa.

Cei care se indragostesc de un nativ Pesti si sunt pe punctul de a se implica intr-o relatie serioasa cu acesta nu ar trebui sa se astepte sa primeasca prea des declaratii de dragoste. Asta pentru ca Pestii nu prea stiu si nici nu vor sa vorbeasca despre ceea ce simt. Ei se asteapta ca ceilalti sa simta, sa intuiasca sentimentele lor. in conceptia lor, misterul este foarte pretios!

Citeste si ...

Back to top button