VOUCHERE de lumină cu suma de 7000 de lei pentru toti români. Asa iti platesti factura la stat!

VOUCHERE de lumină cu suma de 7000 de lei pentru toti români. Asa iti platesti factura la stat!Sunt peste 20.000 de locatarii care stau cu gospodariile casei, si sunt neelectrificate la nivelul tari, dar si peste 460.000 de case nuau acces la aceasta informatie de electricitate, acest act normativ a proiectului legislativ s-a depus la Senat, relateaza www.romaniatv.net.

Același document precizează că selecția și verificarea beneficiarilor ar urma să fie asigurată de Serviciile de Asistență Socială din primării.

Tot în sarcina primăriilor va cădea și misiunea de a întocmi listele persoanelor eligibile pentru Programul „Prima Lumină”, trimise apoi Ministerului Dezvoltării Regionale, coordonatorul programului, instituția care va distribui voucherele.

 „Programul Prima lumină se poate implementa în etape – începând cu o fază de pilotare în 15.000 de locuințe. Pentru un cost mediu de 7.000 lei/voucher, costul total estimat pentru această fază ar fi de circa 21.000.000 de euro”, se menționează în expunerea de motive, potrivit căreia sursa de finanțare ar putea fi Programul Național de Dezvoltare Locală.

Citeste si ...

Back to top button