Vladimir Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Vladimir Plahotniuc a plecat din Republica MoldovaHaosul de la Chișinău e departe de a se fi încheiat.

După ce partidul lui Vladimir Plahotniuc a predat puterea în mod pașnic prin demisia Guvernului Pavel Filip, presa din Moldova scrie că afaceristul a părăsit în grabă Moldova, de frica represaliilor la care ar fi putut fi supus de noua putere.

Imediat după demisia guvernului Pavel Filip , a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău.
Vladimir Plahotniuc a plecat pentu câteva zile din țară să-și vadă familia.

Este informația publicată înr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a fost transmis pe mail-ul redacțiilor din Republica Moldova.

Serviciul de presă al formațiunii face și un „apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate.

Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale.

Comunicatul a fost publicat la 1.30, la mai multe ore după ce a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău, imediat după anunțul PD că se retrage de la Guvernare.

Serviciul de presă al formațiunii nu menționează și locul unde a plecat Plahoniuc. Amintim că oficial, liderul PD este divorțat.

Are 2 copii care de mai multă vreme locuiesc în Elveția. Acolo unde liderul PD are mai multe proprietăți, printre care o vilă luxoasă chiar pe malul lacului Geneva.

Rtv

Citeste si ...

Back to top button