Viorica Dăncilă declara că în România NU EXISTĂ corupţie: „Ea le-a spus europarlamentarilor că ȘPAGA ROMÂNEASCĂ este doar o MANIERĂ DIFERITĂ, cultural vorbind, de a MULȚUMI cuiva”

iorica Dancila face niste declaratii indendiare pentru eurodeputatilor socialisti „nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva”, relateaza b1.ro.

„Să vă povestesc ce a afirmat doamna Dăncilă în faţa grupului socialist.

Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat că doamna Dăncilă, înainte de a vorbi în faţa plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reproşat problemele legate de corupţie din România”, a relatat Frank Engel, care este şi membru al Partidului Popular European (PPE) – cel mai mare grup din Parlamentul European.

„Şi ea a zis că nu e adevărat, nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva.

Mi s-a părut extrem de ingenios să vorbeşti de o diferenţă culturală.

ractic, aş putea să-mi cumpăr direct o decizie favorabilă în justiţie, dar asta nu ar însemna că sunt corupt sau că aş corupe pe cineva, nu, aş avea un comportament cultural specific”, a adăugat oficialul european.

 

Citeste si ...

Back to top button