Viorica Dancila a revenit din nou in politica. S-a impus cu ordine la PSD. Orban tremura de frica pe scaun!

Viorica Dancila a revenit din nou in politica. S-a impus cu ordine la PSD. Orban tremura de frica pe scaun!Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, revine din nou in forta in politica cu comenzi asupra PSD-ului, aceasta a dat deja ordine, iar Ludovic Orban tremura de acest lucru, deoarece pesedistii s-au pus in aplicare pentru a ridica din nou PSD-ul, relateaza capital.ro.

Viorica Dancila a pierdut rusinos alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, dupa care Guvernul PSD a dat-o afara prin motiune de cenzura, aceasta si-a dat direct demisia.

Dăncilă sună adunarea și spune că PSD trebuie să dărâme actualul Executiv.

„E corect și logic ca PSD să depună moțiune de cenzură după ce Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi.

Acest guvern a sfidat bunele practici democratice, operând modificări importante cu 4 luni înaintea alegerilor locale, doar fiindcă își imaginează că obține astfel avantaje electorale.

O asemenea încălcare a principiilor democratice trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravității sale„, a scris Viorica Dăncilă pe o rețea de socializare.

 

Citeste si ...

Back to top button