Vine primăvara! ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 9 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020

Vine primăvara! ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 9 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru perioada 9 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, iar veștile sunt neașteptat de bune. Începând de luni, 9 decembrie, vremea intră într-un proces de încălzire, ne anunță specialiștii.

La nivelul întregii țări, temperaturile se vor situa peste media înregistrată până acum, vremea fiind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Este o atmosferă primăvăratică în România, se poate spune, dar asta nu înseamnă că iarna nu-și va intra în drepturi la finalul acestei perioade.
Săptămâna 9-16 decembrie
Nu vor lipsi, totuși, precipitațiile, fiind așteptat ploi destul de puternice ăn nord-vestul țării. Temperatura va fi mai ridicată decât normalul acestei perioade.

Săptămâna 16 – 23 decembrie
Se vor înregistra aceleași valori mai ridicate ale temperaturii, mercurul din termometre poziționându-se la 4,5 – 5 grade Celsius. În ceea ce privește precipitațiile, acestea se vor situa aproape de normalul acestei perioade.

Vremea de Crăciun și de Revelion
Specialiștii ANM ne anunță că temperatura medie va fi de 2 grade Celsius, iar precipitațiile se vor situa în limita normală pentru această perioadă. În ceea ce privește sfârșitul anului, precipitațiile vor fi ușor excedentare – dar asta doar în partea de vest a țării, transmite ANM.

sursa

Citeste si ...

Back to top button