Victor Ponta ataca din nou: „După ce PSD a cedat din nou în fața UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!”

Victor Ponta ataca din nou, acesta face niste delaratii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce a cedat din nou in fata UDMR-ului, acestia au trecut luni din nou prin comisia juridica si de buget din Camera Deputatiilor un amendament care ii se dedica lui UDMR, adica legea spalarii de bani, relateaza b1.ro.

Potrivit acestuia, ONG-urile minorităților sunt excluse de la obligația de a raporta la stat beneficiarii finali ai activităților derulate.

”Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!”, scrie în acest context Ponta, pe Facebook, și anunță că deputații ProRomânia vor vota împotriva acestui proiect și vot sesiza Curtea Constituțională în acest caz.

”Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Mâine împarte cetățenii țării în români de etnie română (care sunt controlați de ANAF) și români de etnie maghiară sau germană sau altă minoritate (care nu pot fi controlați de ANAF)! Pentru că Moșierul Dragnea poate să trateze diferit iobagii de pe moșia sa România – indiferent de Constituția sau legile țării!
Să explic pe înțelesul tuturor:

1. Dragnea vrea să treacă din nou prin Camera Deputaților Legea “off shore” privind resursele României din Marea Neagră – adică să decidă doar el (fără nicio consultare și niciun control) de ceea ce aparține României / Marea Neagră devine un Teldrum, un Lac Belina sau o Fermă de porci pe care o trecem din proprietatea românilor în proprietatea Famigliei Dragnea / are însă nevoie de votul deputaților UDMR și ai Minorităților Naționale 

2. În același timp se află la vot la Camera Deputaților o lege privind combaterea spălării banilor / deputații UDMRși de la Minorități au afirmat însă că nu îi dau votul lui Dragnea pt niciunul din cele două proiecte din cauza introducerii unei prevederi care dă drepturi abuzive pentru ANAF în controlul activității asociaților și fundațiilor neguvernamentale / acest control este una dintre ideile preluate de Dragnea de la Viktor Orban privind controlul societății prin mijloace de presiune și șantaj 

3. Deputații UDMR și ai Minorităților au cerut scoaterea acelui articol abuziv pentru TOATE organizațiile neguvernamentale / în stilul corupției instittuționalizate Dragnea a decis să nu rezolve problema ci să le dea respectivilor deputați o “șpagă legală” : ANAF îi controlează în continuare pe toți cu EXCEPȚIA acelor fundații și asociații “ale Minorităților Naționale” 

4. Prevederea propusă este o ofertă otrăvită (toți românii îi vor acuza pe UDMR și Minorități că îi vând pt niște interese proprii) și este flagrant neconstituțională (nu poți să faci legi fiscale și administrative care să discrimineze pe criteriul apartenenței etnice a asociaților)! 

5. În practică un asemenea sistem se va dovedii absolut imposibil: ca exemple: dacă faci o Fundație pentru sprijinul copiilor săraci în Ialomița vine ANAF ul peste tine – dacă o faci în Harghita nu te poate controla / o asociație sportivă de sprijin pentru o echipă de fotbal din Craiova este controlată – una pentru o echipa de fotbal din Sfântu Gheorghe nu / dacă numele asociaților este Popescu vine ANAF în control – dacă este Arpad nu vine!!! Înțelegeți idioțenia? 

6. Deputații ProRomânia vor vota categoric ÎMPOTRIVA unei asemenea ticăloșii și aberații legale / și vom întocmi imediat după vot o sesizare la Curtea Constituțională 

7. Deputații UDMR și ai Minorităților sper să nu accepte acestă ofertă otrăvită a lui Dragnea – și să susțină în continuare că ceea ce este incorect pt ei este incorect și pentru restul românilor

8. Deputații PSD (mai ales cei din Ardeal) vreau să știe că acasă oamenii îi vor întreba cum votează ca Popescu să fie controlat de ANAF și Arpad nu/ și câte ticăloșii vor mai vota împotriva intereselor alegătorilor și ale țării/ iar scuza că ei nu au ce să facă și trebuie să se supună voinței lui Dragnea …. jenant!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si ...

Back to top button