Veşti bune pe masa românilor! Cine ia pensii și salarii mai mari de Paște

Veşti bune pe masa românilor! Cine ia pensii și salarii mai mari de PașteVesti bune pentru uni romanii, care vor primi dublu salariul de Paste, deoarece Casa Nationala de Pensii a dat deja verdictul pentru recalculare pentru pensionari de grupele 1 si 2 de munca, vor fi aproximativ 100.000 de pensionari, relateaza spynews.ro.

Punctul de pensie va fi şi el modificat începând cu 1 septembrie 2019. Pentru toţi pensionarii punctul de pensie se va majora de la 1.100 de lei la 1.265 de lei.

Pentru salariaţi se anunţă prime de sărbători

„Veştile sunt bune pentru că am intrat efectiv în recalcularea de pensii pentru grupele 1 şi 2 de muncă care nu au beneficiat de punctaj.

Până de Paşte vor primi deciziile acasă şi chiar diferenţele de bani (…)

Creşterile variază de la caz la caz, nu putem spune un procent anume pentru toţi pensionarii pentru că sunt unii care au lucrat mai mulţi ani, alţii care au lucrat mai puţini ani.

Ceea ce este clar este că există o creştere, pensionarii vor primi acsă deciziile şi diferenţele de bani iar activitatea noastră în acest sens se va încheia pe 30 septembrie 2019” a declarat telefonic Ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citeste si ...

Back to top button