VESTE TRISTA pentru fani! Andreea Balan nu mai are voie sa cante si nici sa…

O veste trista pentru fanii Andreei Balan, aceasta nu se poate expune la multe servici, nici pe scena un timp nu se va mai reintoarce, dupa aceasta nastere grea, pana ce se va recupera, relateaza www.wowbiz.ro.

”Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă.

Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie.

Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte.

Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al Andreei Bălan.

 ”Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte.

Ea a explicat că ea este cea care are grijăp, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat.

Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, ne-a mai spus sursa citată.

”Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei va informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte.

Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea.

Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri.

Că și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, este comunicatul remis presei de clinica privată. Surse medicale au anunțat că doctorul care i-a salvat viața Andreei Bălan a venit de acasă.

„Dintotdeuna mi-am dorit 2 copii și am știut că într-o zi dorința se va îndeplini.

Mă bucur că sunt fete amândouă și sper să se iubească la infinit și să se susțină.

Este ultima burtică din această viață și profit la maxim în ultimele zile, de loviturile drăgălașe din burtică”, a scris Andreea Bălan, cu doar 2 zile înainte de a naște.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardiorespirator.

În acest moment ea este stabilă.

Fetiță noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a transmis George Burcea.

 

Citeste si ...

Back to top button