VESTE TRISTA! Florin Busuioc a suferit un infarct și este in stare critica in spital: „Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”

VESTE TRISTA! Florin Busuioc a suferit un infarct și este in stare critica in spital: „Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”Florin Busuioc, fiind cunoscut de cel mai bun prezentator de meteo, a suferit un infarct, marti seara, in timp ce era la un spectacol la Craiova, acesta a fost dus de urgenta pentru operatie chirurgicala, relateaza spynews.ro.

„Florin Busuioc a început să se simtă rău cu câteva minute înainte ca spectacolul Central Park să se termine, la Filarmonica Oltenia fiind trimisă o ambulanță SMURD Dolj.

Medicii i-au acordat acestuia îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova”, scrie lupamea.ro.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul.

A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital.

Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Conform Adevărul, a simțit că i se face rău, a vrut să iasă afară, însă nu a mai apucat.

Prezentatorul a cazut ca secerat la pamant.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct.

Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, a informat purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

„Acum nu putem decât să ne rugăm pentru el”, a spus Adelaida Zamfira, conform Libertatea.

Citeste si ...

Back to top button