Veste rea pentru toti pacientii! Ministerul Sanatatii nu mai da bilete de trimitere, iata de ce!

Este grav ce se intampla in sistemul medical, deoarece este mare criza in a da bilete si nu numai, relateaza voxbiz.ro.

Problema esre pentru copii, deoarece nu mai sunt vaccinuri pentru acestia, iar milioane de bolnavi vor fi afectati, in special cei cu cancer.

Acest lucru este umilitor, deoarece romanii platesc contributiile sociale.

Adio bilete de trimitere

Medicii de familie din județul Dâmbovița sunt purtați pe drumuri pentru a putea achiziționa bilete de trimitere și a răspunde nevoilor pacienților. Doar că reprezentanții Casei de Asigurări Dâmbovița spun că traversează o criză și în ultimele luni au distribuit doar un număr foarte mic de trimiteri.

Acum spun că nu mai au deloc trimiteri și în curând medicii de familie nu vor putea să-i mai ajute pe pacienți din acest punct de vedere.

Cei de la CAS Db dau din umeri și spun că nu știu când se va rezolva situația. Între timp, medicii trebuie să irosească din timpul dedicat pacienților, să-și consume banii din buzunarul propriu pentru a face drumuri la CAS Db și a încerca să facă rost de trimiteri.

„Am ajuns într-o situaţie nu de lumea a treia, de lumea a patra, de lumea a cincea, dacă există o asemenea definiţie. Iar cei care sunt responsabili nici măcar nu se obosesc să vină să stea lângă noi”, a explicat Robert Popescu, preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România.

 

Citeste si ...

Back to top button