Veste oficiala! Romanii vor primi bani. Anuntul facut cu cateva momente!

Veste oficiala! Romanii vor primi bani. Anuntul facut cu cateva momente!Vestea extraordinara a venit pentru romanii, se vor da bani de la stat in care vor putea sa-i foloseasca um doresc acestia, deoarece legea a fost aprobata in senat de catre comisiile speciale, relateaza a1.ro.

De astfel, dupa acest proiect privind compensarea la chirie la cadrele militare a fost aprobat, in acest moment militarii pot sa faca ce doresc cu bani de chirie.

Astfel că din ”buclucașul” articol ÎI care prevedea cum ”cadrele militare în activitate care îndeplineau condițiile de acordare a compensației lunare pentru chirie potrivit alin. 1 și 2 și nu au optat sau au renunțat la acest drept și au în derulare un credit ipotecar imobiliar destinat achiziționării sau construirii unei locuințe pot beneficia, la cerere, de compensația lunară pentru chirie, pe o perioada ce nu poate depăși durata de derulare a creditului respectiv, pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rată aferentă, în cuantumul prevăzut la alin. 1, fără a depăși rată lunară plătită pentru creditul imobiliar ipotecar” a dispărut referirea la acest credit imobiliar, notează Național.

Ca atare, militarii vor putea folosi banii alocați drept compensație „la liber”, inclusiv pentru plata directă a chiriei sau rămânând la varianta achitării creditelor aflate în desfășurare.

 

Citeste si ...

Back to top button