VESTE MARE! Toti soferii care dau cu masina in gropi si le strica, acestia isi pot repara masinile pe cheltuiala firmelor la care sunt asigurati!

O veste buna pentru toti soferi a carui masini se strica pe drumurile cu gropi in Romania, acestia vor fi despagubiti de catre firmele de asigurari la care sunt inscrisi, relateaza jurnalmm.ro.

Soferii care isi strica masinile pe drumurile cu gropi de pe autostrazi s-au drumuri nationale isi pot repara pe cheltuiala firmelor de asigurari cu care au contract.

La rândul lor, firmele de asigurări se îndreaptă împotriva Companiei de Drumuri pentru recuperarea cheltuielilor.

 

„DRDP Iaşi este executată silit de către companiile de asigurări din cauza întârzierilor la lucrările de întreţinere curentă.

O parte dintre aceste lucrări nu au primit o finanţare suficientă”, au explicat reprezentanţii regionalei.

„În anul 2016, instanţele au soluţionat definitiv şi alte 29 de dosare care au ca obiect acţiuni în regres împotriva subscrisei, în sensul respingerii pretenţiilor formulate”, au menţionat reprezentanţii CNAIR.

Aceştia au adăugat că, în anul 2015, DRDP Bucureşti a achitat asigurătorilor, în baza a 23 de sentinţe judecătoreşti rămase definitive, suma de 121.500 lei.

 

„Companiile de asigurări nu au o evidenţă riguroasă a plăţilor efectuate la timp de către D.R.D.P. Cluj, iar în urma acestor neconcordanţe se ajunge la executare silită”, au explicat reprezentanţii acestei regionale.

 

Citeste si ...

Back to top button