Veste extraordinara! Romanul, Ionut Gologan condamnat in Malaezia mai are o sansa, viata lui sta in..

Vestea buna care vine pentru toti cei apropiati a condamnatului la moarte pentru Ionut Gologan, acesta ar mai avea o sansa de a scapa de pedeapsa cu moarte, relateaza spynews.ro.

Românul din Malaezia, Ionuţ Gologan, este ajutat să scape de condamnarea la moarte, de un asasin plătit, conform informaţiior din presă.

„Ionuţ Gologan este românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri.

El este ajutat să scape de această condamnare, chiar de un asasin plătit, Sirul Azhar Umar.

Sirul Azhar Umar, un fost poliţist malaezian, a fost condamnat la moarte, la rândul său, pentru uciderea modelului Altantuya Shariibu.

Pentru a scăpa de pedeapsa capitală, criminalul a fugit în Australia. El a fost capturat, dar autorităţile din Australia au refuzat să-l extradeze în Malaezia”, conform stirilekanald.ro, invocând drepturile omului.

„La ultima şedinţa a guvernului, cabinetul a reuşit să implementeze deciziile de amânare a executării unor pedepse cu moartea pentru 17 condamnaţi pentru trafic de droguri”, a declarat Dr Wan Azizah, vicepremier al Malaeziei.

În ultima scrisoare către familia lui, tânărul era îngândurat de situaţia sa: „Mamă, dacă nu te sun, inseamnă că m-au spânzurat!” 

 

Citeste si ...

Back to top button