VESTE BOMBA! Gabriela Cristea din nou in Playboy…?

Dieta de a slabi pe care a urmat-o Gabriela Cristea in utimul timp, nu prea i-a facut bine in dragoste dar pe plan profesional a avut noroc, relateaza spynews.ro.

Vedeta TV a devenit cunoscuta odata cu divortul de fostul sot Marcel Toader.

Inainte de a pune punct cu televiziunea, aceasta a fost rasfatata tabloidelor foarte multi ani, de care nu era saptamana sa nu apara vreo noutate despre ea.

Gabriela Cristea a aparut in revista Playboy in anul 2000 cu cel mai frumos trup expus, fiind cea mai vizualizabila coperta.

Trupul Gabrielei Cristea de atunci, era fără cusur, nici urmă de celulită pe coapsele ei perfect cunturate şi o pereche de sâni naturali cu care l-a cucerit ani mai târziu pe omul de afaceri Marcel Toader.

Dupa trecerea anilor, Gabriela a vrut sa uite de acele poze, pentru faptul ca nu mai era mandra de toate ipozstazele in care a aparut.

Asta nu i-a împiedicat însă pe cei de la revista cu iepuraşi să şi-o mai dorească şi la yece ani după, într-un nou pictorial.

Aşa se face că în anul 2010 în vreme ce era la cunoscuta emisiune „Noră pentru mama” Gabi a fost din nou ofertataă să pozeze goală.

 

Dacă va accepta sau nu vedeta să-şi dezgolească din nou nurii, rămâne de văzut, având în vedere că ea şi-a schimbat în toţi aceşti ani în întregime imaginea care a consacrat-o.

 

Citeste si ...

Back to top button