Un tânăr de 19 ani a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc

Un tânăr de 19 ani, Ștefan M., a murit duminică, după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. În casă nu a fost găsit vreun bilet de adio care să justifice un eventual suicid, iar mama tânărului, alături de care locuia, nu poate fi audiată pentru că a intrat în stare de șoc.

Tânărul a căzut duminică de la etajul 5 al unui bloc din municipiul Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șefa UPU-SMURD Iași, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat că, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajul SMURD, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au deschis o anchetă pentru a descoperi dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

„Tânărul locuia împreună cu mama sa. În momentul incidentului, acesta se era singur în apartament, ușa fiind încuiată. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Conform unor surse judiciare, în casă nu a fost găsit vreun bilet de adio care să justifice un eventual suicid, iar mama tânărului nu a putut fi audiată, deoarece a intrat în stare de șoc.

 

Citeste si ...

Back to top button