Un tanar canibal si-a mancat creierul iubitei sale: „Mi-a placut gustul creierului iubitei mele”

Un tanar canibal si-a mancat creierul iubitei sale: “Mi-a placut gustul creierului iubitei mele”Cazul acesta a socat intreaga lume, un tanar cu vasta de 21 de ani, a oripilat agentii de politie cu marturisirile lui, acesta a fost audiat ore intregi, fiind acuzat de crima iubitei sale, relateaza spynews.ro.

Dmitry Luchin și-a omorât iubita și a savurat-o, aceasta actiune oribila i-a venit in cap dupa ce a citit foarte multe carti canibalistice.

Olga Budunova cu varsta de 45 de ani, a fost omorata de acest tanar, lovind-o in cap cu sticla de vin, dupa care a maruntit-o cu un topor.

El le-a mărturisit anchetatorilor că i-a prăjit creierul în tigaie și l-a mâncat în timp ce se înfrupta dintr-un pahar cu sângele ei.

„El a vrut să invoce și Diavolul, însă acesta nu a mai apărut”, a declarat o vecină care a văzut sânge ieșind din apartamentul celor doi, potrivit Metro.co.uk.

„I-a spart craniul cu un ciocan și i-a gătit creierul.

Ne-a spus că i-a plăcut mult gustul”, a declarat un procuror.

În prezent, bărbatul se află în arest și își va petrece restul zilelor după gratii, pentru că a a fost capabil de o așa crimă odioasă.

 

Citeste si ...

Back to top button