Un mort si un ranit grav după ce doua autoturisme s-au ciocnit la iesire din Satu Mare

Un mort si un ranit grav după ce doua autoturisme s-au ciocnit la iesire din Satu MareUn bărbat a murit iar altul a fost grav rănit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi, la ieşirea din municipiul Satu Mare.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi, la ieşirea din municipiul Satu Mare, ambii şoferi ai celor două maşini fiind răniţi grav.

Cele două victime au rămas blocate între fiarele contorsionate ale maşinilor fiind necesară intervenţia echipelor de descarcerare pentru salvarea acestora.

Chiar dacă a fost resuscitat timp de câteva minute de echipele medicale sosite la faţa locului unul dintre cei doi şoferi a decedat, iar cel de-al doilea a fost transportat la spital starea sa fiind gravă, dar stabilă.

Cauzele accidentului sunt cercetate de poliţiştii rutieri, fiind luate în calcul ipoteza unei depăşiri neregulamentare dar există şi varianta că unuia dintre şoferi i s-ar fi făcut rău la volan şi astfel a ajuns cu maşina pe contrasens.

Romaniatv.net

Citeste si ...

Back to top button