Un cunoscut fotbalist a fost gasit mort în masina

Un cunoscut fotbalist a fost gasit mort în masinaKieron Durkan, un popular fotbalist englez, a fost găsit mort în maşina sa, care era parcată într-o rezervaţie naturală
Kieron Durkan (nr. 11, în tricou galben) a fost găsit la Wigg Island, în Runcon, oraş industrial şi port din nord-vestul Angliei, unde Durkan a copilărit.

Poliția a declarat că nu există circumstanțe suspecte ale morţii sale, dar un legist va investiga ce s-a întâmplat de fapt.

Durkan a fost un tânăr talent extrem de promiţător, cu cinci selecţii în naţionala de tineret a Irlandei. El a jucat pentru Wrexham, Stockport County, Macclesfield Town, York City, Rochdale, Swansea City, Caernarfon Town, Runcorn FC Halton, Leek Town şi Cefn Druids.

A rămas în istoria grupării Wrexham ca fiind autorul golului prin care echipa a eliminat-o pe Ipsiwich din Cupa Angliei, în ianuarie 1995. În turul următor, Kieron Durkan a devenit eroul lui Wrexham pe Old Trafford, fiind cel care a deschis scorul pe terenul lui Manchester United.

Scorul final a fost în cele dinh urmă 5-2 pentru „diavolii” antrenaţi de Sir Alex fergusson, dar performanţa lui Durkan rămâne.

Citeste si ...

Back to top button