Un bebelus a murit in timp ce era alaptat!

Un bebelus a murit in timp ce era alaptat!
O persoana tine in mana o lumanare aprinsa, in noaptea de Inviere, la Catedrala Mitropolitana „SF.Parascheva” din Iasi, duminica, 5 mai 2013. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

Bebeluşul de doar patru luni, care a fost resuscitat vineri seară de paramedicii SMURD Maramureş a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, o necropsie urmând să stabilească exact cauzele care dus la decesul acestuia.
Conform Mediafax, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Bare, Vasile Pop, a declarat că micuţul se afla în moarte cerebrală de când a fost adus la unitatea medicală.

Bebeluşul de 4 luni a fost adus vineri seară la spital, era după două stopuri cardio – respiratorii şi fusese resuscitat peste o jumătate de oră la faţa locului de echipajul SMURD Maramureş. A fost intubat şi internat la secţia de Terapie Intensivă la spitalul nostru iar sâmbătă s-a produs decesul micuţului. Acesta se afla în moarte cerebrală de când a fost adus, se va face o necropsie pentru stabilirea cauzelor decesului”, a spus Pop.
Potrivit acestuia, se pare că bebeluşul ar fi suferit şi de anumite malformaţii.

Wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button