Un angajat al unei fabrici da in gat cum se fac mezelurile: „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva”. Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Un fost angajat al unei fabrici in care se fac mezelurile, face dezvaluiri uluitoare de cum se produc toate acestea si in ce mizerie, relateaza infoalert.ro.

Adevarul este ca se promoveaza in reclame ca este foarte sanatos cu proteine si multe alte anunturi pentru a se consuma aceste mezeluri, dar insa adevarul este unul socant, fata de ce stie cumparatorul.

Mezelurile au ajuns să fie printre cele mai nocive alimente, iar din păcate, din ce în ce mai mulţi români le cumpără – pentru că sunt ieftine şi pentru că satură foamea.
Am surprins în tren conversaţia dintre un angajat al unei fabrici de mezeluri şi un apropiat al acestuia: „Înainte să mă angajez aici, mâncam mezeluri în fiecare zi.

Le dădeam şi copiilor mei parizer, crenvurşti sau șunca, fiind convins că sunt alimente sănătoase.

Însă când am intrat în fabrică şi am văzut de fapt ce se pune în aceste mezeluri, m-am îngrozit.

Piele, grăsime, zgârciuri, oase şi în general toate resturile intră în nişte maşini de tocat imense, iar pasta aceea este amestecată cu apă, multă sare şi tot felul de prafuri.

Carnea propriu-zisă este într-o proporţie foarte mică”.

Citeste si ...

Back to top button