Ultimele imagini cu Simina, mama a doua fetite, care a murit dupa 8 ani de lupta cu cancerul!

Ultimele imagini cu Simina, mama a doua fetite, care a murit dupa 8 ani de lupta cu cancerul!Simina Lospa avea 41 de ani, era mama a doua fete si de 8 ani se lupta cu cancerul. Ea a murit in spital, in urma cu doua zile. tinuta de mana de fetele ei.
Povestea Siminei Lospa a impresionat multa lume, multi fiind si cei care au ajutat-o pe tanara mama sa se vindece de boala care a pus stapanire pe trupul ei inca din 2010. Totul a pornit cu un cancer la san, Simina a acceptat sa-i fie taiati sanii, apoi i-a fost extirpat si uterul, a facut chimioterapie.

Cativa ani a parut ca a invins boala, ca va reusi sa-si creasca fetitele si sa le vada mari.In 2015, in urma unor analize, Simina avea sa primeasca o alta veste devastatoare – cancerul se extinsese si avea metastaze la ficat si la oase. Au urmat alte tratamente grele si costisitoare. Pentru a doua oara parea ca Simina Lospa a invins boala.
Simina Lospa a murit in spital, inconjurata de cei iubiti
Insa, cancerul pregatea lovitura decisiva pentru tanara de 41 de ani. In ultimele saptamani, organismul ei a cedat incet-incet. Si-a petrecut ultimele zile intr-un spital privat, inconjurata de cei dragi, de parinti si de cele doua fete ale ei, care au tinut-o de maini.

Avea dureri ingrozitoare de oase, incerca sa nu se vaite prea mult si sa nu abandoneze lupta. In urma cu putin timp intrase intr-un fel de coma, parea ca nu aude, nu vorbea, se stingea incet. Iar, in urma cu doua zile, Simina si-a dat ultima suflare.

wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button