ULTIMA ORA! Gabriel Cotabita din nou in stare grava la spital..

Gabriel Cotabita din nou cu probleme de sanatate, acesta a ajuns de urgenta la spital pe mana medicilor, relateaza www.wowbiz.ro.

Cantaretul are dureri insuportabile la spate, incat a fost nevoit sa mearga la medicul specialist in ortopedie.

Despre Cotabita se poate spune, fara exagerare, ca a fentat moartea in vara anului 2015, atunci cand a suferit  un accident cerebral care ar fi putut avea urmari fatale.

Artistul a stat in coma o luna, timp in care doctorii au incercat orice a fost omeneste posibil sa il salveze, iar familia si prietenii s-au rugat pentru o minune.

Din fericire, el si-a revenit miraculos, ba chiar si-a reluat viata normala, plina de concerte si, in toamna, s-a si casatorit!

“Gabi este un tip rezistent la boala!

Accidentul vascular de acum doi ani l-a transformat intr-un alt om si, de atunci, de fiecare data cand are probleme, se prezinta la doctor.

Asa s-a intamplat si la finele lui 2016!

Atunci, a inceput sa simta dureri din ce in ce mai puternice in zona lombara, mai mult, abia se mai putea tine pe picioare si nici pozitia dreapta nu si-o mai putea mentine.

In aceste conditii, la sugestia apropiatilor, el a decis sa mearga la o clinica privata de ortopedie de la marginea Bucurestiului, pentru tratamente urgente.

Imediat, specialistii de acolo i-au facut analize si, cum situatia era destul de delicata, l-au pus pe artist pe tratamente si pe proceduri nonchirurgicale, necesare pentru a-i amortiza durerile.

Incet, incet, si-a mai revenit, dar inca nu se poate spune ca este vindecat complet, inca mai merge la medici si respecta cu strictele pasii recomandati de ei”, au dezvaluit persoane din lumea artistica.

 

Citeste si ...

Back to top button