ULTIMA ORA! Florin Salam isi da toata averea sa o salveze pe Denisa Manelista, sotia lui Florin Salam a decedat din aceasi boala ca a Denisei!

Cazul Denisei Manelista a intristat milioane de oamenii cat si pe colegul ei Florin Salam care este decis sa isi dea totul pentru a salva-o, acesta nu poate ramane indiferent la problema ei de sanatate, deoarece acesta si-a amintit prin ce clipe a trecut sotia lui Fanica, care a decedat din aceasi boala care o are acuma Denisa, relateaza spynews.ro.

Aceasta veste ca Denisa este grav bolnava la intristat foarte tare pe Florin Salam, deoarece acum opt ani sotia lui Fanica s-a stins din aceasi boala, femeia care i-a daruti doi copii, si de care a ramas mereu in inima lui.

 

”Sunt foarte afectat deveștile primite despre Denisa.

Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum.

Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează.

Viața unui om nu se poate măsura în bani.

Dacă e nevoie să când, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să știu că o salvez de boală”, ne-a spus Florin Salam.

Mai mult chiar, el a început deja să lucreze pentru a face banii necesari, el fiind, de curând, invitat să cânte la o înmormântare, la Craiova, urmând ca banii încasați, o sumă frumușică, să îi folosească pentru a o salva, dacă va mai fi posibil, pe Denisa.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină.

Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete și Fănica, fosta soție a lui Salam.

De altfel, deja, cântăreața a suportat câteva intervenții medicale de urgență, doctorii luptând pentru a-i salva viața.

 

Citeste si ...

Back to top button