ULTIMA ORA! Dupa trei ani PSD marcheaza tragedia de la Colectiv. Iata intentia guvernul PSD!

ULTIMA ORA! Dupa trei ani PSD marcheaza tragedia de la Colectiv. Iata intentia guvernul PSD!Au trecut trei ani de la tragedia Colectivului, guvernul PSD a marcat acel incident devastator pentru toata Romania, iar parlamentarii PSD au depus cateva proiecte de lege in ce priveste acest caz, relateaza playtech.ro.

Prima initiativa are ideea de „Ziua Pacientului Ars”, adica aceste zile nationale impotriva traficului ilicit de marfuri, cel din urmă dorind să avertizeze cu privire la consecințele grave ale contrabandei.

Proiectul „Ziua Pacientul Ars” îi aparține deputatului PSD Florin Buiuc, care vrea să marcheze ziua de 30 octombrie 2015, deoarece, așa cum susține și el, a reprezentat cel mai grav incendiu într-un club, dar și și cel mai grav accident din țară de după ’89.

Cel de al doilea proiect îl are ca inițiator pe președintele comisiei de buget-finanțe din Senat, Viorel Arcaș. Acesta vrea ca ziua de 21 aprilie să devină „Ziua națională a luptei împotriva traficului ilicit de mărfuri”.

Împreună cu ceilalți inițiatori, acesta susține că, în România, traficul ilicit se manifestă prin contrabandă și trafic de produse contrafăcute.

 

Citeste si ...

Back to top button