Ultima ora! Doliu in Romania. A decedat in urma cu cateva momente Constantinescu!

Ultima ora! Doliu in Romania. A decedat in urma cu cateva momente Constantinescu!S-a  produs o noua tragedie in urma cu cateva momente, un om important s-a stins din viata in cursul nopti de sambata spre duminica, la varsta de doar 57 de ani Mihnea Constantinescu a decedat, relateaza b1.ro.

Mihnea Constantinescu a fost director de cabinet al premierilor Stolojan, Năstase și Tăriceanu, dar și consilier al lui Victor Ponta.

Acesta a murit într-un spital din Nisa.

„Am aflat cu nesfârşită tristeţe despre dispariţia prematură şi neaşteptată a ambasadorului Mihnea Constantinescu.

Pentru douăzeci de ani, el a fost un mare sfătuitor al Regelui Mihai şi al meu, dar şi un prieten de neînlocuit.

A început, cu mulţi ani în urmă, primele vizite NATO ale tatălui meu, alături de Jonathan Eyal, Simina Mezincescu, Mihnea Motoc şi Constanţa Iorga.

A fost unul din cei mai constanţi şi mai solizi, mai discreţi şi mai profesionişti membri ai Casei mele. (…)

Regele Mihai a avut profundă simpatie şi încredere în Mihnea (…).

A fost membru al Consiliului Regal şi o respectată personalitate în întreaga noastră familie. (…)

Mihnea a fost fără întrerupere alături de noi, în momente grele şi în momente fericite. (…) Niciodată excesiv de optimist, niciodată înfrânt de veşti proaste sau de clipe de deznădejde, Mihnea a plecat la ceruri discret, aşa cum a trăit, atent să nu stânjenească pe nimeni cu prezenţa lui.

Principele Radu şi cu mine trimitem familiei îndoliate gândurile cele mai bune şi compasiunea noastră!”, a transmis Majestatea Sa Margareta, potrivit Agerpres.

Citeste si ...

Back to top button