Ultima ora! Clanurile periculoase a luat copilul de 12 ani ca sclav, de care parintii l-au vandut pe datorii!

Ultima ora! Clanurile periculoase a luat copilul de 12 ani ca sclav, de care parintii l-au vandut pe datorii!Clanurile periculoase, a luat un baietel de 12 ani slav pentru ei, ceea ce este mai dureros ca parintii sai lau vandut la camatari, pentru datoriile lor, relateaza libertatea.ro.

In comuna Brad, la peste 10 km de Targu Mures, un barbat sarman, G. Bela, a luat bani cu imprumut la suma de 1.000 de lei de la un clan periculosi de camatari, iar dobanda i-a distrus, era de 100%.

Datoria a devenit uriașă și Bela a dat interlopilor propriul copil, ca să fie pus la muncă.
Când, în 2013, l-a dat pe mâna cămătarilor, tatăl lui i-a spus „munceşti doar o lună la ei, ca să scăpăm de datorie” „Rambo” a rămas acolo trei ani.

Copilul a reusit pana la urma sa sara geamul si sa fuga.

Vânzare înainte de Înviere Era aprilie 2013, înainte de Paşti. Soţia lui Bela se afla în spital, abia născuse, iar bărbatul se împrumutase de la cămătari cu 1.000 de lei. Dobânda era de 100%.

Aşa că atunci când Bako Jozsef, cămătarul, i-a propus să i-l dea pe băiatul de 12 ani, ca să-i muncească o lună în schimbul banilor, G. Bela a acceptat.
Atunci când a plecat la Sâncraiu de Mureş, la 18 km depărtare de casă, tatăl lui nu i-a spus decât că asta e singura soluţie şi că el e „salvarea familiei”.

Pus să fure şi să doarmă cu caii, pe câmp În casa familiei „stăpânilor” cămătari, băiatul stătea într-o cameră de la etaj, unde avea doar o sobă şi un pat.

 

 

Citeste si ...

Back to top button