Ultima ora! Andreea Marin a ajuns pe mana medicului, vedeta are grave probleme la inima. Iata starea vedetei!

Zana surprizelor se pare ca are mari probleme de sanatate, in ultimele zile Andreea Marin a fost la medic, dupa consultatie acesta ia spus ca are probleme la inima

Andreea Marin nu o duce bine cu sănătatea în ultimele zile, mai ales după ce în weekend a ajuns de urgență la medic, din cauza unor probleme la inimă.

„Fanii vedetei au intrat în panică după ce aceasta a anunțat pe Facebook despre problemele pe care le are. Se pare că „Zâna Surprizelor” a vizitat mai multe clinici din Capitală unde a făcut un set complet de radiografii”, potrivit cancan.ro.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima.

Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal”, a fost mesajul postat de Andreea Marin imediat după ce a ajuns la spital.

Citeste si ...

Back to top button