ULTIMA ORA! Andreea Balan a facut stop cardio-respirator, in timpul operatiei de..

In cursul zilei de ieri, Andreea Balan a fost operata de cezariana, si a suferit un stop cardio-respirator, relateaza spynews.ro.

Potrivit reprezentanților spitalului, Andreea Bălan a suferit o complicație critică, care nu a putut fi anticipată în urma investigațiilor anterioare.

„Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.

George Burcea a vorbit, în exclusivitate, despre complicațiile prin care a trecut Andreea Bălan, ieri.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator.

În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a spus George Burcea, pentru www.spynews.ro.

Citeste si ...

Back to top button