Tupeistul Romaniei! Un sofer si-a pus M*IE PSD la numarul masini. S-a ales cu dosar penal. Politia le-a declarat ilegale in Romania!

Tupeistul Romaniei! Un sofer si-a pus M*IE PSD la numarul masini. S-a ales cu dosar penal. Politia le-a declarat ilegale in Romania!Un sofer declarat cel mai tupeist roman, si-a pus la masina numerele cu M**E PSD, care a devenit cel mai viral pe site-urile de socializare, relateaza www.stirilekanald.ro.

Barbatului ii s-a facut dosar penal, pentru numarul de inmatriculare care a fost schimbat.

Autoritatile suedeze au confirmat, printr-o adresa oficiala trimisa MAI, ca numarul cu dedicatia pentru PSD poate fi utilizate doar in Suedia, sustine ziaruldecraiova.ro

„Se prevede ca numere de inmatriculare mai sus mentionate sunt valabile doar pe teritoriul national al acestui stat şi nu sunt valabile pe teritoriul altor tari.

Totodata, in aplicatia EUCARIS numarul de inmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI catre toate inspectoratele de politie judetene.

„Va informam asupra faptului ca Politia Romana poate solicita ca placutele de inmatriculare in cauza sa fie indepartate, iar in locul acestora sa fie montate placutele de inmatriculare comune.

Placutele de inmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul national şi nu sunt valabile pe teritoriul altor state, in conditiile in care acestea nu permit in mod specific acest lucru|”, se arata in comunicarea autoritatilor suedeze catre cele romane.

Citeste si ...

Back to top button