Traian Băsescu: ”PSD nu-și revine din șoc. Iohannis a jucat perfect și a avut o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă”

Traian Băsescu: ”PSD nu-și revine din șoc. Iohannis a jucat perfect și a avut o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă”Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD nu își revine încă din eșecul alegerilor din acest an, pentru că a pierdut încrederea electoratului. Pe de altă parte, consideră europarlamentarul PMP, președintele Klaus Iohannis a jucat perfect, însă a avut parte și de un context favorabil.

”Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. (…) Categoric, da (am fost impresionat- n.r.), a jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea. PSD s-a prăbușit și din punctul de vedere al capacității decizionale”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: «Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale». Ăsta a fost mesajul românilor. Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății”, a mai spus Traian Băsescu.

Fostul președinte a mai precizat că, din punctul său de vedere, nu vor fi tăieri de salarii și pensii în 2020 pentru că va fi un an electoral.

sursa

Citeste si ...

Back to top button