Traian Băsescu ii ataca pe Dragnea si Preafericitul Daniel: „Românii le-au dat Preafericitului Daniel şi Preacondamnatului Dragnea o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot”

Traian Băsescu ii ataca pe Dragnea si Preafericitul Daniel: “Românii le-au dat Preafericitului Daniel şi Preacondamnatului Dragnea o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot”Fostul președinte Traian Băsescu revoltat pe Liviu Dragnea si pe Preafericitul Daniel, declarand a singuri s-au ingropat, iar romanii si-au luat diploma de maturitate europeana prin evitarea sa mearga la vot, relateaza b1.ro.

Într-o postare pe Facebook, Băsescu precizează că cetățenii le-au dat ”Preafericitului Daniel şi Preacondamnatului Dragnea (…) ”o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot” care va vea efecte majore asupra credibilității BOR, Guvernului și PSD.

”Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană!

Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea, au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor.

Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de Duminică.
Iar românii le-au dat celor doi Prea… o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi .

În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular.

Rezultatul pozitiv al eşecului referendumului? Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană.

PS – Rămân un susţinător al familiei formată prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat şi aşa o să-mi educ cei patru nepoţei, dar îi voi considera egali în drepturi şi pe cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeste si ...

Back to top button