Tragedia in familia lui Gigi Becali nestiuta. Suferinta l-a impins spre Dumnezeu. Patronul Stelei nu vrea sa vorbeasca despre suferinta!

Tragedia prin care a trecut familia lui Gigi Becali acum 20 de ani, la facut sa se apropie de Dumnezeu, sa devina un mare credincios, facand multe Biserici si ajutand multi nevoiasi, relateaza bzi.ro.

Gigi Becali a suferit mult dupa pierderea surori lui de doar 44 de ani, aceasta a suferit o infectie pulmonara foarte puternica, incat a dus la decesul acesteia.

Atunci a fost momentul cand patronul echipei Steaua s-a apropiat de Dumnezeu, si devenind un mare umanitar in Romania.

Sora lui Gigi Becali a facut in Pipera un cimitir dedicat copiilor decedati la nastere.

Nu e roman care sa nu fi aflat actele caritabile facute in timp de omul de afaceri, Gigi Becali, insa generozitatea lui a luat nastere in sanul familiei.

In anii ’90, surorile lui Becali, Dorina si Domnica, au cumparat un teren in Pipera si au facut un cimitir, in care sa fie inmormantati copiii morti inainte de a fi botezati.

„Ma duceam cu sora mea, de exemplu unde erau camine de copii, ca ei nu erau botezati, si eu botezam cate 100 de copii odata.

La o femeie care face avort nu se iarta pacatul decat prin botez.

Si eu, ca sa le ierte pacatele la femei, si plateam eu bani de le lua la 100 de copii hainute de botez si luam pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali iarna trecuta, la Romania TV.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost in clasa cu mine, noi am fost botezati in aceeasi apa cu Dorina, sora lui Gigi si am fost crescuti impreuna ca fratii.

Ea a murit pt ca s-a sacrificat sa ingroape copii ramasi fara ajutor, care nu mai puteau sa fie inmormantati si ea a racit acolo in cimitir, ingropand copii…a facut pneumonie si a murit dupa Revolutie”, isi amintea Ioan Becali.

Citeste si ...

Back to top button