Toți românii trebuie sa afle adevarul! Îți va străpunge sufletul! Români, reveniți acasă!

Toți românii trebuie sa afle adevarul! Îți va străpunge sufletul! Români, reveniți acasă!Bogdan Petriceicu Hașdeu spune un mesaj pentru toti romanii, relateaza avramflorea.ro.

”Moldova, Transilvania și Muntenia nu există pe fața pământului.

Există o singură Românie:exită un singur corp și un singur suflet în care toți nervii și toate suspinele vibrează unul către altul”

.Acestea sunt niște cuvinte de unire și putere a țării noastre de glorie și de dor.

România a fost, este și va fi mereu în sufletul românului adevărat.Ea este Patria noastră, pe când restul sunt doar țări.Filmulețul de mai sus a fost creat pentru a promova valorile cele mai importante ale României.

Cele mai frumoase locuri de pe acest meleag misterios, însoțite de cea mai duioasă melodie a compozitorului Gheorghe Zamfir și de versurile de suflet ale lui Constantin Bălăcianu.

Vizionând acest filmuleț veți putea simți cele mai frumoase emoții patriotice pe care nu le-ați mai simțit până acum.

Nu cred că ar fi vreun român care să urmărească acest video și să nu vibreze, pentru că mesajul transmis prin muzica, versuri și imagini este mai mult decât profund și mai mult decât înduioșător sau deosebit.

Acesta va ajunge la sufletele tuturor patrioților adevărați și le va topi inima de dragoste și de dor. România face parte din noi și va bate mereu în pieptul nostru până la ultima suflare.

Dragi români, iubiți-vă țara, ocrotiți-o de rele și mândriți-vă cu ea! Dacă ești un român adevărat, distribuie acest video pentru a promova în continuare frumusețile unice ale țării tale!

 

Citeste si ...

Back to top button