Top 5 elemente decorative care îți vor schimba complet casa

Cele mai frumoase și primitoare case sunt întotdeauna cele cu personalitate, amenajate astfel încât să reflecte stilul și viziunea proprietarului. Dacă vrei să-i oferi o schimbare locuinței tale și nu știi de unde să începi, citește în continuare acest articol și află modalitățile cele mai simple și practice prin care îi poți îmbunătăți aspectul, prin obiecte de decor corespunzătoare stilului pe care îl dorești.

Cel mai important lucru este un proiectant case Bucuresti

Iată 5 elemente decorative prin care îți poți stiliza locuința

 

  1. Oglinzi

Pe lângă scopul lor practic, oglinzile reprezintă obiecte cheie atunci când vrei să îți decorezi casa. Datorită formelor sale inedite și modelelor deosebite apărute pe piață, o oglindă poate deveni deseori o adevărată operă de artă dispusă pe pereții holului tău. Optează pentru oglinzi cât mai excentrice prin care să îți pui amprenta asupra locuinței, iar dacă dorești să adaugi și o pată de culoare poți achiziționa oglinzi cu LED.

 

  1. Sistem de iluminare

În acest caz, există o multitudine de variante care îți pot completa designul livingului sau al dormitorului, de la simplele veioze de birou, până la plafoniere, lampadare, lustre sau chiar ghirlande. Dacă vrei să faci o astfel de schimbare, vezi aici corpuri de iluminat la prețuri accesibile, potrivite indiferent de stilul pe care dorești să-l adopți. Pe savelectro.ro le găsești în diverse forme și modele, fiind adevărate piese de rezistență ce pot schimba în mod considerabil aspectul casei tale. 

 

  1. Vaze 

Dacă ești un om pasionat de plantele de interior, acesta este clar elementul decorativ potrivit pentru tine. Cu toate acestea, chiar și cei care nu sunt interesați pot aprecia cu ușurință frumusețea și eleganța adusă de o vază, fie ea de sticlă, ceramică, oțel sau porțelan. Alege o vază al cărei design și culoare să se potrivească cu mobilierul tău și cu restul culorilor alese. De exemplu, dacă stilul pe care l-ai adoptat în casă este deja unul modern, poți opta pentru o lampă simplă, metalică, aurie sau argintie.

 

  1. Ceasuri de perete

Deși în prezent oricine poate afla ora într-o secundă de pe propriul telefon, nimic nu se compară cu prezența spectaculoasă a unui ceas de perete. În prezent, ceasurile de perete sunt de mai multe tipuri (vintage, rustice și moderne), dintre care poți alege în funcție de mobilă și restul decorațiilor din casa ta. Poți opta și pentru ceasurile cu pendul, clepsidre sau, aflat la polul opus, pentru un ceas digital, acesta din urmă fiind un accesoriu multifuncțional care îți poate arăta inclusiv temperatura camerei și data.

 

  1. Tablouri

Tablourile pe care alegi să le pui la tine în casă îți oferă șansa, chiar și atunci când nu ai o latură artistică bine dezvoltată, de a-ți exprima prin artă gândurile, viziunea și personalitatea, oferind totodată culoare locuinței și însuflețind-o. Există o serie de variante atunci când vine vorba de tematica tabloului. Portretele de familie și caricaturile sunt în multe cazuri folosite, alături de picturi ce ilustrează motive din natură. Arta abstractă este în schimb un concept destul de nou, ce câștigă popularitate în rândul celor care preferă un stil modern al locuinței.

 

Acestea fiind spuse, încearcă să faci alegerile care simți că te reprezintă cel mai bine, fie că e vorba de un stil mai minimalist sau unul mai modern. Important este ca elementele de decor pe care le alegi să se afle în concordanță cu restul casei tale și să creeze atmosfera pe care ți-o dorești.

 

Sursa foto: pexels.com

Citeste si ...

Back to top button