Top 3 zodii care vor avea o iarnă ca-n poveşti! Dumnezeu le va pune mâna în cap

Top 3 zodii care vor avea o iarnă ca-n poveşti! Dumnezeu le va pune mâna în capIarna 2018-2019 se anunţă glorioasă pentru trei semne zodiacale. Două sunt de pământ şi unul de apă. Vezi dacă iarna aceasta va fi de poveste pentru tine.

LOCUL 3: CAPRICORN

Tot anul a fost complicat pentru tine. Necazurile în dragoste şi debusolarea profesională se vor sfârşi începând cu luna decembrie. Se deschid porţile fericirii pentru tine şi trebuie să profiţi de perioada decembrie 2018-februarie 2019 pentru a pune în aplicare toate planurile la care ai renunţat din motive obiective.

E posibil, de ce nu, să îţi găseşti marea dragoste. Fulgii de zăpadă aduc nu doar prilejul de a te bucura de luminitile sărbătorilor de iarnă, ci şi multă candoare şi experienţe plăcute în inima ta din punct de vedere amoros.
LOCUL 2: FECIOARĂ

Nevoia de a călători pe timp de iarnă se va intensifica. Ai planuri serioase şi te gândeşti că de data aceasta să îţi petreci sărbătorile de sezon altfel. Vei întâlni o serie de oameni minunaţi, iar banii nu te vor împiedica să zâmbeşti nicio clipă.

Vin situaţii tot mai interesante şi din punctul de vedere al carierei, iar prietenii vor descoperi lucruri frumoase despre tine, acele lucruri pe care nu le spui nimănui. Va fi o iarnă de basm, ce mai!
LOCUL 1: PEŞTI

Anul a început nemaipomenit pentru tine şi nu are cum să continue altfel. Apar o serie de perspective noi, de oportunităţi unice de dezvoltare. Pentru prima oară în ultimii 10 ani, fericirea ta nu va fi umbrită de vremea neplăcută specifică acestui sezon pentru că în sufletul tău va fi vară, iar în dormitorul tău va fi caniculă.

Din punct de vedere financiar, luna ianuarie va fi una excelentă mai ales dacă ai în plan să îţi deschizi o afacere de familie. Trebuie să strângi lângă tine oameni cu viziune, oameni pregătiţi, care ştiu să te îndrume corect.

Kfetele.ro

Citeste si ...

Back to top button