Toader, noi ”simple precizări” despre Ordonanțele de Urgență: La câte interese are în justiție, mai nou vorbește și un anume Severin / Ce a spus fostul europarlamentar condamnat pentru corupție

Ministrul Justiției continuă sa lanseze postari pe Facebook pe tema Ordonanțelor de Urgență, de data aceasta criticând foști demnitari social-democrați care cer insistent modificarea prin OUG a Codurilor penale, relateaza b1.ro.

Acesta l-a acuzat pe ministru că este ”laș și impotent” pentru că nu dă Ordonanțele mai repede. În replică, Toader a remarcat faptul că ”La câte interese în justiție are, mai nou vorbește și un anume Severin”.

Ce scrisese Adrian Severin: ”Dacă o problemă urgentă nu este soluționată urgent de un decident impotent, laș, tranzacționist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Așa ne învață filosoful Tudorel”.

În opinia lui Severin, o Ordonanţă de amnistie este ”absolut necesară”.

Fostul europarlamentar condamnat pentru corupție a reacționat astfel după ce, sâmbătă, Tudorel Toader a explicat, tot pe Facebook, faptul că Guvernul nu adoptă Ordonanțe de Urgență decât dacă există, într-adevăr, o urgență.

Citeste si ...

Back to top button