Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dincă, amânat. Anchetatorii au decis reluarea cercetărilor din locuinţa lui

Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dincă, amânat. Anchetatorii au decis reluarea cercetărilor din locuinţa luiProcurorii DIICOT s-au răzgândit şi au decis reluarea, de vineri, a cercetărilor în locuinţa lui Gheorghe Dincă, asta deşi iniţial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relatează Agerpres.

Cercetările la faţa locului se vor face în prezenţa lui Dincă (care va fi adus de la Bucureşti). Potrivit G4media, anchetatorii vor aduce inclusiv un buldozer care să le uşureze cerecetarile din curtea suspectului (plină de gunoaie, fiare vechi şi gropi).

Acest lucru înseamnă că a fost amânată testarea lui Gheorghe Dincă cu aparatul poligraf.

Miercuri, şeful DIICOT, Felix Bănilă, a explicat că cercetările la locuinţa lui Dincă nu se pot desfăşura dacă acesta nu este prezent.

„Cercetarea la faţa locului cu siguranţă va fi reluată, pentru că ea nu este finalizată. Fiind vorba despre o cauză care se desfăşoară cu un inculpat aflat în arest preventiv, cercetarea la faţa locului trebuie reluată în prezenţa dumnealui şi a apărătorului său. Dacă poate fi adus, trebuie adus, pentru că nu putem să ne asumăm riscul de a genera suspiciunea că am planta noi nişte probe”, spunea şeful DIICOT într-o conferinţă de presă.

Tot G4Media.ro informează că, în perioada în care va sta în detenție la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la perchezițiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal.

Perchezițiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Procurorii și polițiștii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru și albastru, un Alcatel de culoare negru și gri și un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112.

sursa

Citeste si ...

Back to top button