Tanar din Maramures ucis în apropiere de Milano

O crimă șocantă s-a produs în apropiere de Milano, unde tânărul băimărean Claudiu, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat cu brutalitate și lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

Autorii, identificați ca fiind trei băimăreni, au fost reținuți de carabinierii italieni, iar o femeie româncă a suferit un atac de panică în urma scenei tulburătoare.

Motivul crimei pare a fi legat de o sumă de bani pe care victima refuzase să o plătească atacatorilor. Conflictul spontan care a izbucnit a avut consecințe tragice, culminând cu pierderea vieții tânărului.

Potrivit presei italiene, persoanele implicate ar face parte dintr-o grupare infracțională specializată în furtul de bunuri din autotrenuri, activând în Italia și Franța.

Claudiu și Bogdan Pătru călătoriseră în Italia pentru a recupera o autoutilitară în valoare de 7.000 de euro. În momentul discuțiilor cu frații Paul și Radu Bodragău, Cătălin Vancea și Flaviu Vaida, situația a escaladat, iar unul dintre aceștia l-a înjunghiat pe Claudiu de două ori cu un cuțit de vânătoare.

Medicii au intervenit imediat, dar nu au putut salva viața bărbatului, care a decedat pe trotuarul din zona Gării Mede. O femeie italiancă în vârstă de 56 de ani a avut un atac de panică și a fost transportată la spital. Autoritățile italiene continuă ancheta pentru a elucida circumstanțele crimei și implicațiile exacte ale fiecărui suspect.

sursa antena24.ro

Citeste si ...

Back to top button