Suspect arestat in cazul romanului ucis cu bestialitate in Dublin

Suspect arestat in cazul romanului ucis cu bestialitate in DublinPolitia a arestat un suspect in cazul romanului Ioan Artene Bob, ucis saptamana trecuta in centrul orasului Dublin, Irlanda, scrie The Irish Times.

Romanul de 49 de ani care a fost gasit vineri dimineata, agonizand, intr-un parc din Dublin, cu multiple rani pe corp si care a decedat la spital, ar fi fost omorat pentru 400 de euro.

El a fost transportat la spital, insa a decedat cateva ore mai tarziu, din cauza unei hemoragii puternice. In urma sa a ramas un copil de 8 ani, care este crescut de unul dintre frati si de mama victimei.

Potrivit acestei publicatii, suspectul este interogat la acest moment si poate fi tinut in custodie 24 de ore fara a fi acuzat. Cel arestat are varsta de 30 de ani si a fost ridicat de politisti miercuri, 18 aprilie, din statia Tallaght din Dublin.

El a fost retinut in conformitate cu sectinea 4 din Legea penala irlandeza, care permite politiei sa il interogheze fara a-l acuza, pentru 24 de ore. Romanul ucis, in varsta de 49 de ani, nu a avut niciodata probleme cu legea in Irlanda.

El a fost ranit grav si a fost gasit in Parcul Sean Walsh, Tallaght, vineri, 13 aprilie, cu putin timp inainte de ora 8 dimineata.

Bob a fost dus la Spitalul Tallaght, dar a murit in aceeasi seara.

Porivit unei expertize medico-legale, victima a fost batuta pana la moarte, suferind mai multe rani interne.

Barbatul recunoaste ca fratele sau obisnuia sa mai bea si avea persoane dubioase in anturaj. Joi seara, cand a fost vazut ultima data, acesta nu ar fi consumat bauturi alcoolice, insa, femeia cu care s-a intalnit a povestit familiei ca parea abatut.

Bob se afla in Irlanda de trei ani unde lucra in constructii, avea un partener si un fiu in varsta de opt ani in Romania.

Ultima data el a fost vazut in nordul orasului, joi, 12 aprilie, la ora 20:30. Bob are o sora in Dublin si a locuit anterior cu ea in oras, dar s-a mutat recent de acasa.

Bzi.ro

Citeste si ...

Back to top button