Surpriză! Oana Radu se mărită cu antrenorul ei de fitness, la câteva luni de la moartea iubitului incendiat

La câteva luni de la moartea tragică a bărbatului iubit, Oana Radu a întâlnit dragostea din nou.

Şi în ciuda celor care s-au grăbit să o critice pentru că a renunţat prea repede la doliul după Alin, cântăreaţa nu doar că şi-a asumat relaţia cu antrenorul personal.

Dar are şi planuri de… nuntă.
Anunţul a fost făcut de actualul partener, într-un live făcut pe contul său de socializare. Iubitul Oanei Radu a mărturisit că este viitorul soț al cântăreței.

Odată dezvăluită noua poveste de dragoste, Oana Radu a avut de înfruntat criticile prietenilor virtuali. Care i-au bătut obrazul că şi-ar fi uitat iubitul mort de câteva luni mult prea repede.
Degeaba a încercat Oana Radu să le explice haterilor că şi Alin, fostul iubit care a murit, şi-ar fi dorit ca ea să iubească din nou. Oamenii au blamat-o pe cântăreaţă care a recunoscut că se află într-o relaţie cu cel care mai întâi a ajutat-o să scape de un surplus de 30 de kilograme.

Prietenii virtuali ai cântăreţei au comentat în termeni neprietenoşi faptul că Oana Radu şi Cătălin se cunosc încă de pe vremea când artista era supraponderală şi se chinuia să slăbească, dar trăia o poveste de dragoste cu Alin.
Alin a fost incendiat de un vecin care a aruncat pe el benzină
Până la sfârşitul lui 2019, Oana Radu părea că poartă doliul în suflet. Şi aşa spunea mereu. Că încă există şi dor şi durere după iubitul care a avut un aşa tragic sfârşit. Prietenul cântăreţei a fost incendiat de un vecin care a aruncat pe el benzină. Şi după o cruntă agonie, Alin a intrat în comă şi apoi a pierdut lupta pentru viaţă la spital.

Dar iată că viaţa merge înainte. Şi după ce s-a chinuit să nege că între ea şi instructorul ei nu este nimic altceva decât prietenie, de Sărbători, Oana Radu l-a prezentat tuturor pe Cătălin drept partenerul ei de viaţă.

sursa

Citeste si ...

Back to top button