Stefan Roman sub influenta alcoolului a ucis-o pe barmanita din cauza banilor pierduți la pacanele.

O tură care nu se anunța cu nimic diferită de altele s-a terminat tragic pentru Nicoleta Dunca, barmanița care a sfârșit ucisă de un client beat. După ce a băut și a pierdut toți banii la păcănele, Ștefan Roman, în vârstă de 38 de ani, din comuna sătmăreană Lazuri, a încercat să o convingă pe femeia să-i acopere într-un fel pierderile.

Cum nu a reușit, a pândit momentul și, când Nicoleta a rămas singură în bar, a lovit-o de mai multe ori cu o bâtă în moalele capului. Apoi a furat niște bani și câteva sute de pachete de țigări.
Criminalul și-a petrecut o mare parte a zilei duminică și chiar a nopții ce a urmat în fața unui aparat de tip slot din barul ”Casablanca” în speranța că-și va putea scoate ”pârleala” pentru banii cheltuiți, tot acolo, pe băutură.

Cum norocul nu prea i-a surâs, Roman, din ce în ce mai beat, a ratat toate combinațiile câștigătoare și, în mod firesc, a rămas cu buzunarele goale.

Nervos nevoie mare, ucigașul i-a cerut barmaniței să-i dea toți banii înghițiți de mașinărie. După nu schimb de replici care nu l-a mulțumit câtuși de puțin, cel care avea să o atace cu brutalitate pe Nicoleta a plecat lăsând impresia că lucrurile nu vor degenera și, cu atât mai puțin, nu vor îmbrăca formele unei tragedii.
Beat, s-a întors după banii pierduți la păcănele și i-a dat în cap barmaniței, de mai multe ori, cu o bâtă
Însă, în mintea încețoșată de aburii alcoolului consumat, Roman a urzit un plan de răzbunare. S-a postat în stradă, în apropierea barului aflat la doi pași de gara din Satu Mare, într-un cartier rău-famat, și a așteptat ca Nicoleta să rămână singură. Când i s-a ivit momentul, a atacat.

A pândit-o mai multă vreme până când femeia a rămas singură. A intrat din nou în bar și i-a cerut iar banii pierduți la păcănele. Cum a fost refuzat, bărbatul a lovit-o de mai multe ori în cap cu o bâtă. Apoi a furat niște bani din casa de marcat, niște încasări de la mașinile de tip slot și 318 pachete de țigări. În tot acest timp, femeia agoniza încercând să ceară ajutor, prin telefon, unei colege de serviciu. Zece minute mai târziu, barmanița a murit”, ne-au explicat surse judiciare.

Trei ore mai târziu, Ștefan Roman se afla într-o mașină încercând să iasă din țară, prin vama Urziceni. Intenția lui era să ajungă în Ungaria și apoi, cine știe unde. Probabil într-o țară din vestul Europei unde mai lucrase. În singurul bagaj avea și sutele de pachete de țigări furate din barul unde a ucis-o pe Nicoleta.

Libertatea.ro

Citeste si ...

Back to top button