Spray anti viespi sau capuse

Spray anti viespi sau capuseDaca ati fost intepat chiar si macar o data de o viespe, stiti cat de dureroasa este intepatura acestor insecte si dupa ce ati patit-o prima oara, a doua oara sigur veti fi mult mai atenti cand va veni una langa dumneavoastra. Insa in momentul in care un numar foarte mare din aceste insecte devin o amenintare pentru dvs, familie si locuinta, atunci prezenta lor constituie un motiv foare serios de a va ingrijora si de a actiona cat mai rapid.
In sezonul cald este foarte posibil sa dati peste o capusa. Daca aveti tentatia de a merge cu picioarele goale din iarba, sa stiti ca acolo pandesc de obicei ele. Capusele sunt la baza lor arahnide, inrudite cu parazitii si paianjenii si se hranesc pe seama organismului pe care il paraziteaza.
Ce solutii anti viespi sau capuse puteti folosi?
Pentru a preveni viespiile, puteti achizitiona un spray anti viespi cu aerosol iar pentru capuse, un spray impotriva capuselor de pe haine este ideal.
Spray anti viespi
Spray-ul aerosol pentru uciderea viespiilor trebuie aplicat direct pe cuibul lor, astfel incat sa acopere si viespile din apropierea lui. Pentru a pulveriza corect spray-ul, veti avea nevoie de o dusa speciala care permite tratarea acestuia de la o distanta sigura pentru sanatatea dumneavoastra. Datorita faptului ca aerosolul are o substanta activa, insectele vor amorti in cateva clipe si vor muri. Daca este necesar, repetati procedeul pana cand in cuib sau in jurul lui nu mai ramane nicio viespe in viata. Pentru o pulverizare corecta, trebuie sa tineti spray-ul intr-o pozitie verticala, la o distanta de cel putin 1 pana la 3 metri fata de cuib, totul cu spatele la vant.
Cuibul il veti putea indeparta dupa maxim 2 zile iar in cazul in care cuibul este intr-un spatiu inchis, dupa ce aplicati spray-ul aerisiti foarte bine incaperea respectiva.
Spray anti capuse
Spray-ul impotriva capuselor pentru haine respinge si ucide nu numai capusele de pe haine, cat si cele de pe pantofi. Acest produs nu contine substante toxice si nu va dauna astfel sanatatii omului sau a animalelor, nu va pata hainele, chiar daca intra in contact cu acestea si le umezeste dupa aplicare.
Alegeti sa va protejati azi impotriva viespilor si capuselor si achizitionati spray-uri pentru a le elimina!
Pentru mai multe oferte vizitati magazinul nostru : https://impotrivadaunatorilor.ro/

Citeste si ...

Back to top button