Sotia s-a uitat in telefonul barbatului ei si a ramas muta!

Sotia s-a uitat in telefonul barbatului ei si a ramas muta!Sotia s-a uitat in telefonul barbatului ei si a ramas MUTA! Ce-i facea sotul in timpul somnului! A fost condamnat la 9 ani de inchisoare! Un barbat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare dupa ce sotia sa de 10 ani a gasit video-uri pe telefonul lui in care o viola in somn.

Partenerul de viata al femeii care avea in jur de 30 de ani s-a filmat in nenumarate randuri in timpul actelor sexuale pe care le intretinea cu sotia sa in timpul somnului. Judecatoria din Newcastle a ascultat cuplul si a aflat ca abuzul a inceput in septembrie 2016.

Femeia a descoperit dovezile intr-o zi cand sotul si-a uitat telefonul acasa. Initial sotia s-a lovit de o aplicatie parolata, iar asta i-a starnit suspiciuni. Cand a reusit sa intre si sa vizioneze filmuletele a ramas socata.
Si-a sunat imediat sotul si i-a spus: „Tocmai am vazut video-uri pe telefonul tau in care ma violezi”. Barbatul nu s-a mai intors acasa, ci a mers direct la politie si s-a predat. Declaratia lui a fost: „Am facut sex cu nevasta mea. Ea nu si-a dat acordul. A aflat dupa ce-a vazut video-urile pe telefonul meu”.

sursa

Citeste si ...

Back to top button