Sora si tatal Denisei Manelista sunt devastati de durere. Iata cine profita acum de bani ei!

Adelina, sora Denisei, rememorează cu lacrimi în ochi momentele în care au aflat de cumplita boală şi tot ce urmat după: „Când a aflat diagnosticul a fost singură.

Apoi ne-a sunat.

Nu ne venea să credem, am sunat-o şi mi-a spus: Două tumori. E, cum două tumori? Şi apoi a mers mai departe la doamna profesor.

Şi a fost acelaşi diagnostic.

A fost un şoc pentru toată lumea.

Dacă ar fi mers mai devreme la medic probabil ar fi fost şanse…” Deşi s-a spus că Denisa nu a ştiut ce se întâmplă cu ea, adevărul este altul.

„A început să realizeze că este foarte grav ce i se întâmplă pentru că îi dădeam medicamente peste medicamente şi tot felul de medicamente şi în loc să vadă o însănătoşire sau un pas înainte ea se tot simţea slăbită şi punea tot felul de întrebări. Eşti sigură că mă ajută la ceva?

Şi tot timpul spuneam, da o să te ajute sigur, ăsta e procesul, ăştia sunt paşii care trebuie urmaţi şi trebuie urmaţi şi să fii puternică, şi să te alimetezi şi să trecem peste”, explică sora Denisei.

Tatăl Denisei o ascultă pe fiica lui şi nu se poate abţine să nu plângă. Durerea este mult prea mare iar el nu se poate despărţi nicio clipă de amintirea „îngerului blond”, care-i lumina viaţa.

„Peste tot şi la mine în casă am peste tot numai fotografii cu ea.

Nu pot să stau fără să merg la cimitir cu o floare, cu o lumânare şi acasă întodeauna am fotografii peste tot, peste tot am numai fotografii.

Ea, până să plece la Bucureşti, a încercat să-şi facă o casă la noi în comună, deci cu tot ce avem şi cu sprijinul întregii familii încercăm să o definitivăm, în măsura posibilităţilor.

Era trist când treceam pe acolo şi vedeam că zidurile de pe o zi pe alta se deteriorau de ploi, de frig, de ninsori, şi am vrut să facem ceva să rămână în amintirea ei”, povesteşte cu lacrimi în ochi tatăl Denisei.

Citeste si ...

Back to top button