Sora Denisei Manelista da in judecata impresarul dupa un an de la moartea artistei!

Familia a regretatei Denisa Manelista se pregateste de parastas dupa un an de la moartea ei, dar sora artistei vine cu amenintari dure pentru impresariul Denisei, aceasta il va da in judecata, relateaza www.cancan.ro.

Adelina, sora Denisei se pregateste de un mare razboi cu impresarul, aceasta a venit tocmai din SPania pentru al pune la punct.

Și tatăl artistei este extrem de revoltat pe foștii impresari, care s-ar fi îmbogățit chiar și după moartea ei.

”- A fost la un control de rutină că tot avea o răceală care nu-i mai trecea, i s-a propus să facă o radiografie abdominală că se simțea umflată, iar la ecografie i-au depistat boala.

– Medicii i-au spus atunci care sunt șansele ei de supraviețuire, i-au dat vreo speranță? Ea știa ce i se întâmplă?

– A știut din primul moment de ce suferă, dar nimeni nu i-a spus adevărul.

– I-ați ascuns…

– Da. Toți am trăit cu speranța, chiar dacă noi am aflat că nu mai sunt șanse pentru ea, nu am vrut să ne ducem cu gândul că ea o să termine așa. 

Avea dureri îngrozitoare, spunea încontinuu, e normal să fiu așa, o să mă recuperez, sunt pe drumul cel bun…

Vă dați seama că-i spuneam că o să se rezolve, că trebuie să fie puternică.

 Erau momente în care durerile își spuneau mai mult cuvântul și ea spunea «Nu mai poot», dar după spunea «Nu vreau să renunț, vreau să lupt până la final»”, a dezvăluit Adelina.

Acum, membrii familiei îndoliate încep și războiul pentru drepturile operelor artistei și sunt extrem de revoltați că impresarii Denisei ar ascunde contractele.

Citeste si ...

Back to top button