Solutii anti molii

Moliile sunt o anumita specie din familia fluturilor , ale caror larve ataca hainele ce sunt facute din lana, blana si mai ales matase, covoarele si obiectele de mobilier, cum ar fi canapelele sau fotoliile.

De asemenea, mai exista si anumite molii care se dezvolta in alimente precum faina, malaiul, zaharul, pastele, nucile sau orezul, depozitate necorespunzator.

Vechiul rsi celebrul remediu impotriva moliilor este naftalina, insa acum piata din Romania a devenit mult mai variata in gama aceasta de solutii anti molii, incat pastilele sunt de domeniul trecutului. Noi va recomandam produse care vor avea o eficacitate maxima si de care veti fi foarte multumit.
Ce produse anti molii puteti folosi?
In cazul in care doriti sa scapati de moliile textile, va recomandam capcanele anti molii textile. In cazul in care aveti molii de alimente, puteti achizitiona capcanele special concepute pentru a scapa de aceste insecte.

Capcane pentru molii alimentare

Capcana pentru molii este o capcana care are ca scop indepartarea moliilor de alimente si de alte locuri in care acestea ar putea ajunge. Obiectul este foarte usor de folosit si are un design modern, atractiv, de culoare alba, ce nu va putea sa atraga atentia.
Pentru a o utiliza, tot ce aveti de facut este sa o montati in locul in care aveti nevoie de ea, cum ar fi usa, peretele sau tavanul. Aceasta va incepe sa atraga moliile in capcana iar ele vor ramane lipite de suprafata adeziva din interiorul ei.
Aceasta capcana are utilitate doar in interior, deoarece moliile se gasesc doar in spatiile inchise. Va recomandam folosirea si amplasarea ei cat mai aproape de zona in care aveti dificultati cu aceste insecte.

Capcana anti molii textile
Capcana anti molii textile este produsul care va va ajuta sa luptati impotriva moliilor din locurile in care depozitati hainele. Tot ce aveti de facut este sa amplasati capcana intr-un loc cat mai avantajos posibil si sa o lasati singura sa isi faca treaba. Ea poate fi montata in dulapuri, sertare sau in noptiere. Ea este special conceputa pentru a fi folosita intr-un spatiu interior, datorita sistemului de prindere.
Aceste solutii anti molii va vor salva hainele si va vor scapa alimentele de acesti musafiri nepoftiti!

Citeste si ...

Back to top button