Soc in Romania! A murit la doar 24 de ani!

A murit fotbalistul Petre Ion Peniţă la doar 24 de ani! Tânărul și-a dat ultima suflare în închisoare fiind răpus de cancer.

Petre Ion Peniță, despre care se spunea că era un mare talent al județului Călărași, fiind la un moment dat în atenția celor de la Oțelul Galați, FC Brașov sau Gloria Buzău, a decedat în închisoare, acolo unde ispășea o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare, într-un dosar de trafic de minori. După verdictul primit la data de 14 iulie 2016, Peniță a făcut recurs la Curtea de Apel, pe care l-a retras ulterior.
În urma deciziei magistraților, Petre Ion Peniță a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar mai apoi la Penitenciarul Poarta Albă, secția exterioară Valul lui Traian. Fostul fotbalist ar fi decedat din cauza unui cancer la colon, scrie Gazeta Sporturilor.
Considerat în urmă cu câţiva ani unul din cei mai talentaţi jucători ai judeţului Călăraşi, Peniţă s-a aflat în 2014 în vederile lotului U21 al României, fiind selecţionat de Mihai Teja într-un lot lărgit pentru un stagiu de pregătire în vederea preliminariilor EURO 2017. La acea acţiune au luat parte, printre alţii, şi Andrei Ivan (pe atunci la Craiova), Adrian Himcinschi, Bela Fejer, Ovidiu Bic sau Andrei Radu.

Peniţă evolua la acea dată la Modelu, în liga a doua, iar de-a lungul carierei mai jucase în Liga a IV-a, la echipe din Călăraşi precum Avântul Dor Mărunt sau Dunărea Ciocăneşti.

Cancan.ro

Citeste si ...

Back to top button