Şi-a vândut virginitatea cu 1,5 milioane $

Şi-a vândut virginitatea cu 1,5 milioane $A preferat bani în locul iubirii! O studentă din Londra, care preferă să se recomande numai cu prenumele Jasmin, şi-a scos la licitaţie virginitatea. Banii obţinuţi îi va folosi pentru a-şi deschide o afacere.

Studenta Jasmin, de 26 de ani, şi-a scos la licitaţie virginitatea la sfârşitul anului trecut prin intermediul unei firme de escorte din Dortmund, Germania. Recent, ea a acceptat oferta finală de 1,5 milioane de dolari (circa 5,6 milioane de lei) de la un actor de la Hollywood.

Jasmin nu vrea să dezvăluie numele starului care locuieşte în Los Angeles. A spus doar că acesta s-a “bătut” cu un om de afaceri din München şi cu un fotbalist de la Manchester United, din Londra, pentru fecioria ei.
Partida de sex cu câştigătorul va avea loc în luna aprilie, într-un hotel din Germania. Studenta a mărturisit că a fost la cină cu toţi cei trei bărbaţi care au licitat pentru ea.

A fost o experienţă uimitoare. Părinţii m-au susţinut încă de la început. De ce să-mi fi pierdut virginitatea cu un bărbat pe care îl iubeam de care apoi puteam să mă despart. Cel puţin, aşa mă aleg cu nişte bani frumoşi”, a mărturisit Jasmin.
Culmea este că, în mod straniu, ea era de dinainte o mare fană a actorului care a câştigat licitaţia.

Sunt foarte emoţionată ca fană, mai mult decât de faptul că îmi pierd virginitatea”, a ţinut să spună tânăra care nu şi-a imaginat că va obţine atât de mulţi bani pentru virginitatea ei. Jasmin are înălţimea de 1,76 metri şi cântăreşte 52 de kilograme.

Click.ro

Citeste si ...

Back to top button