Scandal in Parlament. Dragnea a venit cu doua valize: „Una cu gogosi de la RISE Project, alta cu pagini despre FDGR si Iohannis”

Scandal in Parlament. Dragnea a venit cu doua valize: “Una cu gogosi de la RISE Project, alta cu pagini despre FDGR si Iohannis”Liviu Dragnea a tunat si a fulgerat in Parlament, a venit cu anunt dur si cu doua valize despre RISE Project, aceste doua valize continea doua dosare cu pagini, despre Forumul Democrat al Germanilor din Romania cat si despre presedintele Romaniei Klaus Iohannis, relateaza b1.ro.

”Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la RISE Project.

Sunt aici, sunt proaspete, le lăsăm aici.

A doua valiză…

După cum probabil știți, eu sunt din Teleorman și, ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curții o valiză cu documente care încă n-au ajuns la DNA: dosarul 01 – achiziția frauduloasă a imobilului Raiffeisen, dosarul 02 – retrocedări către Forumul Democrat al Germanilor a bunurilor Grupului Etnic German, dosarul 03 – promovarea procurorilor care i-au închis dosarele, dosarul 04 – declarații mincinoase despre banii încasați din chirii, dosarul 05 – închirierea căminului de bătrâni de la Forumul Democrat al Germanilor, dosarul 06 – presiuni asupra unui judecător de la CCR și mai avem niște stick-uri care încă n-au ajuns la DNA”, a prezentat Dragnea, în timp ce cotrobăia prin valize.

Despre dezvăluirile RISE Project, Dragnea a spus că acestea sunt ”e o gogoașă, nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează ce e acolo, dacă e valiză, dacă nu-i valiză, cine a dat, de ce a dat.

E o prostie, o disperare să acopere scandalul cu Lazării, care, oricum, nu mai poate fi acoperit”.

La insistențele reporterilor despre valiza intrată în posesia RISE Project, șeful PSD a răspuns: ”nu vă interesează valizele astea, nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu președintele României!”.

Documentele, denumite „Teleorman Leaks”, ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei.

 

Citeste si ...

Back to top button